- A GREEN VET'S OFFICE

Date du projet :01/06/2012
Coût :85.000€ HT
Surface :170 m2
Localisation : quartier rive gauche Versailles

Rehabilitation and upgrading of a veterinary practice in the historical district creating a disabled access.

The 2 Veterinarians installed in these offices since several years, wanted to modernise the space, and give it a more functional aspect.
The waiting room, the lab and the offices as well as the surgical block needed an upgrade and a disabled acces.
 
The vets wanted each space to be clearly defined for a better communication with their clients.
They wanted the highlights to be on the technical part of the job.
They also wanted the waiting space to be bright and homy with views on the other parts of the clinic.
Emphasis was placed on quality materials related to hygiene requirements for a space receiving animals.
Located in the historical district of Rive Gauche in Versailles, the project has been adapted to regulation with the city planning department.